Lauda: Ne očekujem laganu sezonu

Iako je za većinu Mercedes i dalje najbrži

Lauda: Ne očekujem laganu sezonu

Iako testiranja ukazuju na to da je Mercedes ispred svoju konkurencije njihov potpredsjednik Niki Lauda tvrdi drugačije. Prošle godine je Mercedes dominirao, ostvario je 17. pobjeda, Lauda misli da ove godine neće biti niti približno lako.

"Vjerujem da će sezona biti puno zanimljivija. Prije svega mislim da o prvaku neće odlučivati samo naši vozači Lewis Hamilton i Nico Rosberg. Vjerujem da će se tu pojaviti još neko. Vidim da ekipi Ferrarija dobre ide. McLaren jeste u problemima, ali se sve to brzo može promijeniti. Vidjet ćemo kako će stvari izgledati u Australiji" kaže Lauda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.