Leob preuzeo vodstvo na Akropolisu
Leob neće dozvoliti iznenađenje

Leob preuzeo vodstvo na Akropolisu

M. Maksimović

Drugog dana relija u Grčkoj stvari su došle na svoje mjesto.Sebastien Loeb je preuzeo vodstvo u ukupnom poretku sa 2.2 sekunde prednosti u odnosu na Sebastian Ogiera.

Upravo je Ogier obilježio nastup drugog dana.Svoj zaostatak iz prvog dana ne samo da je uspio smanjiti, već je poslijepodne preuzeo prvo mjesto sa 15 sekundi prednosti nad drugoplasiranim Loebom.Na kraju je Loeb u finišu ipak preuzeo prvo mjesto, dok je vodeći nakon prvog dana Petter Solberg završio kao treći sa više od 20 sekundi zaostatka za vodećim Francuzom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.