"Možemo slaviti u posljednje dvije utrke"
EPA

U Red Bullu svjesni svoje snage

"Možemo slaviti u posljednje dvije utrke"

E. Ganibegović

Momčad Red Bulla u posljednje vrijeme pruža sjajne rezultate, pogotovo kada je riječ o njihovom Maxu Verstappenu, koji je u Meksiku odradio sjajan posao i stigao do svoje treće pobjede u karijeri.

Nije samo Verstappen odličan, ne treba se zaboraviti ni Daniel Ricciardo, koji nije mnogo pokazao u Meksiku, ali je prije stavio svima do znanja da je riječ o izuzetno kvalitetnom vozaču.

U Red Bullu su svjesni svoje snage, a šef momčadi Christian Horner vjeruje da mogu doći do pobjede u preostale dvije utrke sezone.

"Posljednje četiri utrke imali smo najbrži bolid nedjeljom. Nadam se da Brazil može biti dobra staza za nas, a zašto ne i Abu Dhabi. To bi bio odličan završetak sezone", rekao je šef Red Bulla, pa zatim dodao:

"Moramo posebno voditi računa na kazen. Trebamo sve dijelove dobro proći i vidjeti što nam je ostalo, a što ne. Nisam još sjeo s dečkima i prošao detalje, ali se nadam da ćemo imati nešto." 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi