Asmir Avdukić karijeru nastavlja u Rusiji

Napušta Borac

Asmir Avdukić karijeru nastavlja u Rusiji

M. Šljivak

Jedini igrač iz Premijer lige, kojeg je selektor reprezentacije BiH Safet Sušić odveo u Brazil, mogao bi po povratku sa najveće svjetske smotre fudbala da napusti Borac. 

Golman Asmir Avdukić je interesantan Rusima, ali ime kluba koji je zainteresovan za njegove usluge niko ne želi da otkrije. 

Da je Avdukić na izlaznim vratima potvrdio je nedavno i direktor Borca Robert Zrilić. On je jasno kazao da Borac traži golmana za narednu sezonu, a već se zna da su glavni kandidati da zamjene Avdukića,  Lučić iz Slavije i Kirovski iz Crvene zvezde. Uprava Borca je sa obojicom već obavila razgovore. 

"Avdukić ima neke ozbiljne kombinacije s Rusima, ali zasad ne mogu ništa konkretnije da vam kažem, osim da se radi o klubu iz njihove Premijer lige", tvrde dobro obaviješteni izvori bliski Avdukiću.

Asmiru Avdukiću ovo neće biti prvi inostrani angažman, jer je već branio u Hrvatskoj za Kamen Ingrad, a imao je i jednu uspješnu polusezonu u Iranu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.