Golman našeg nacionalnog tima spreman

Begović: Dugo se nisam osjećao bolje

Golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmir Begović dao je izjavu za medije uoči jutrošnjeg treninga našeg nacionalnog tima u Butmiru.

"Nikad se ne zna šta nose nove kvalifikacije. Kipar je nezgodna ekipa, kao i Estonija, a od Grčke očekujem da budu bolji nego u prošlom ciklusu. Bitno je da se skoncentrišemo na utakmice koje nam dolaze, a to što je samo jedna ekipa iz naše grupe igrala na Evropskom prvenstvu nije toliko bitno. Šta je bilo, bilo je", rekao je Asmir Begović, koji je potom dodao:

"Odradio sam pripreme, osjećam se super i odmoran sam. Odigrao sam dovoljno utakmica da budem potpuno spreman za narednu utakmicu. Dugo se nisam bolje osjećao".

"Estonija je nezgodna ekipa. Gledao sam ih protiv Engleske, znam da nam mogu zagorčati život, ali najviše je do nas. Ako uđemo u utakmicu kako treba bit će dobro, ako ne, moglo bi biti problema. Za nas je vrlo bitno da kvalifikacije počnemo kako treba. Poželjeli smo se reprezentacije, imat ćemo podršku navijača i nadamo se najboljem. Uvijek je dobro kada igramo na Bilinom polju i dobro je što tamo otvaramo nove kvalifikacije", zaključio je naš golman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi