Spreman za Kipar

Begović: Ovakve utakmice igrači jedva čekaju

E. Škorić

Golman bh. reprezentacije Asmir Begović vjeruje da će bh. reprezentacija slaviti nakon sutrašnje utakmice na Kipru.

Begović je današnjoj press konferenciji govorio o utakmici s Kiprom. 

"Raspoloženje je pozitivno nakon subotnje utakmice. Vratilo se samopouzdanje i spremni smo za utakmicu. Očekuje nas teška utakmica, atmosfera će biti dobra. No, ovakve utakmice igrači žele i jedva ih čekaju. Bolje da je pun nego prazan stadion. Radujemo se sutrašnjoj utakmici. Nadam se da ćemo igrati dobro i da ćemo otići u baraž", kazao je Begović.

Igrači su se mijenjali u zadnjoj liniji, koliko je to Asmiru problem?

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Bitna je naša komunikacija, da svako odradi svoj posao. Spremni smo što se tiče taktike. Moramo svi zajedno da odradimo dobar posao. Vjerujem svojim saigračima", istakao je Begović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.