Poruka za navijače

Bešić: Navijači, podržite nas, samo zajedno možemo do cilja

Muhamed Bešić, nogometaš Ferencvarosa i bh. reprezentacije, tvrdi kako se Zmajevi imaju čemu nadati u nedjelju u meču prvog kola grupe F na Svjetskom prvenstvu.

Bešić je uz ostatak bh. reprezentativaca večeras pratio susret otvaranja SP-a između Hrvatske i domaćina Brazila, koji je, uz pomoć japanskog sudije, slavio rezultatom 3:1.

"Bila je dobra utakmica, ali nismo razmišljali u tim trenucima o nama i našoj utakmici. Gledali smo utakmicu i to je to. Žao mi je Hrvatske zbog onog penala kod drugog gola", kazao je Bešić za naš portal.

Argentina je u nedjelju favorit baš kao što je Brazil bio protiv Hrvatske.

"Svi misle da će Argentina dobiti. Trebamo šutiti, odraditi svoj posao i ne sekirati se. Vidjeli smo i u utakmici Brazila i Hrvatske da je sve moguće".

Bešić je oduševio u utakmicama protiv Obale Slonovače i Meksika...

"To su bile prijateljske utakmice. Prava stvar dolazi protiv Argentine. Ako odigram kao u te dvije utakmice, onda sam se pokazao. Ipak, tek sada se trebam skoncecntisati da igram još bolje jer su sada očekivanja još veća".

Razmišljaš li o Argentini? "Za tri dana je utakmica, polako počinjem da se skoncentrišem, da gledam utakmice protivnika".

Ima li treme? "Nemam tremu nikada kada igram. Prije je bilo, ali sada je sve drugačije".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Za kraj je mladi veznjak bh. reprezentacije pohvalio uslove u Guaruji, te poslao poruku bh. navijačima:

"U Guaruji je sve super. Navijačima poručujem da nas podržavaju, a mi ćemo im se odužiti na terenu. Samo zajedno možemo do nekog rezultata".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.