Bh. kadeti i dalje vjeruju u nokaut fazu EP-a

Omerović propustio današnji trening

Bh. kadeti i dalje vjeruju u nokaut fazu EP-a

E. Čaušević

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine jučer je poražena od Irske u drugom kolu grupne faze Evropskog prvenstva.

Izabranici Sakiba Malkočevića jučer su odigrali dobar meč, ali na kraju nisu imali sreće i poraženi su sa 2:1. Međutim, iako je ostala još jedna utakmica do kraja grupne faze bh. kadeti još uvijek imaju šansu da se plasiraju u nokaut fazu Evropskog prvenstva.

Naši kadeti su danas odradili trening u Bakru na stadionu Borca. Glavni cilj stručnog štaba jeste da što prije psihološki vrati ekipu jer već u srijedu slijedi utakmica protiv Srbije. 

Današnji trening propustio je Eldin Omerović koji je na jučerašnjem meču zadobio povredu i nije još uvijek poznato da li će biti spreman za susret protiv Srbije. Ostali igrači su vrijedno trenirali i bit će na raspolaganju selektoru Malkočeviću za naredni meč.

Bh. kadeti imaju još jedan trening sutra u 10:30 sati, a utakmica protiv Srbije igra se u srijedu od 12 sati u Kostreni. Za plasman u nokaut fazu našoj selekciji je potrebna pobjeda protiv Srbije od dva gola razlike, te trijumf Njemačke protiv Irske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi