Bilbija i Duljević žele pozitivan rezultat u Mostaru

Fudbaleri Sarajeva pred Zrinjski

Bilbija i Duljević žele pozitivan rezultat u Mostaru

M. Šljivak

Fudbaleri Sarajeva nastavili su pripreme za narednu ligašku utakmicu protiv Zrinjskog, koja će biti najzanimljiviji susret 11. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Uoči ovog susreta, prvotimci FK Sarajevo, Nemanja Bilbija i Haris Duljević, govorili su za službenu stranicu ovog kluba.

"Posljednju utakmicu u Mostaru smo zasluženo dobili, ali utakmica ovog vikenda biti će sasvim drugačija. Smatram da je Zrinjski jedna kvalitetna ekipa, a to potvrđuju i njihovi nastupi ove sezone. Biti će teško, svjesni smo toga, ali se nadamo da ćemo nastaviti sa našim dobrim rezultatima. Atmosfera u svlačionici je jako dobra i naredne dane ćemo maksimalno iskoristiti za pripremu i analizu kako bi ostvarili pozitivan rezultat.", kazao je Bilbija.

"Očekuje nas teška utakmica protiv veoma dobrog protnika, koji nije bez razloga na vrhu tabele. Međutim, mi u Mostar dolazi sa željom da osvojimo tri boda i da nastavimo sa pobjedama. Nadam se da ćemo biti uspješni.", kazao je Duljević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti