Bizaran razlog neodigravanja meča nada Čelika i Mladosti

Domaćini nisu uspjeli obezbijediti ljekara

Bizaran razlog neodigravanja meča nada Čelika i Mladosti

S. Mlaćo

Danas su na programu mečevi pionirske, kadetske i juniorske Premijer lige BiH.

U Zenici su snage trebali odmjeriti pioniri i kadeti Čelika i Mladosti Doboj Kakanj, ali ova dva susreta nisu odigrana.

Razlog je bizaran. Naime, NK Čelik nije uspio obezbijediti ljekara, te službena lica nisu dozvolila da se dva susreta i odigraju.

Navedeno je to i u izvještaju delegata:

"Na brifingu dogovorena oprema ekipa koja nije donošena na brifing . Prilkom kontrole dresova od strane sudija u svlačionicama ustanovljeno je da obje ekipe imaju boju crvenu.Upozorio sam zvaničnog predstavnika kluba domaćina da je dužan da promijeni dresove nakon čega mi je rečeno da nemaju druge boje. Nakon 25 min . kašnjenja utakmice domaćin je obezbjedio druge desove , ali prilikom identifikacije u tehničkom prostoru ekipe domaćina ustanovljeno je da nema doktora koji je prijavljen spisku prijavljenih igrača i službenih osoba.Kordinator za omladinski pogon Kopić Omer obavjestio je da nemože obezbjediti ljekara.Utakmica nije odigrana jer klub domaćin nije ispoštovao Propozicije takmičenja", stoji je u zvaničnom izvještaju.

I ovaj slučaj pokazao je da se NK Čelik nalazi na veoma niskim granama, a nade Mladosti iz Doboja kod Kaknja prema svemu sudeći slavit će pobjede službenim rezultatom 3:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi