Borac deklasirao Rudar

Velikan iz Platonove nezaustavljiv

Borac deklasirao Rudar

D. Vejo

Fudbaleri Borca danas su na svom stadionu u Banjaluci deklasirali ekipu Rudara iz Prijedora, bilo je 4:0 (1:0).

Zoran Dragišić i njegovi izabranici danas su izgledali nezaustavljivo. U prvoj utakmici na Gradskom stadionu i pred svojom publikom, savladali su u test meču konkurenta u Prvoj ligi RS. 

Prvo poluvrijeme nije obećavalo ovako veliku prednost. Iako su odmah od starta domaćini krenuli na sve ili ništa, nakon prvih 45 minuta rezultat je glasio 1:0.

Ipak, u drugom dijelu Velikan iz Platonove praktično nije dao disati protivniku. Prijedorčanima su dali još tri gola, te ih tako sa velikih 4:0 ispratili kući.

Za crveno-plave pogađali su dva puta Radoja, Malbašić te Kukić.

Iako nije postigao gol, ponovo je u centru pažnje bio mladi Ognjen Škorić koji je asistirao za prvi gol, te je sjajnim kako dubinskim loptama upošljavao i stvarao izgledne prilike svojim saigračima.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi