Borac nastavio u šampionskom ritmu

Banjalučani savladali Tekstilac u Derventi

Borac nastavio u šampionskom ritmu

D. Vejo

Fudbaleri Borca danas su u okviru 17. kola Prve lige Republike Srpske savladali Tekstilac u Derventi rezultatom 0:1 (0:0), te tako nastavak šampionata otvorili pobjedom.

Izabranici Vuleta Trivunovića tokom svih 90 minuta bili su konkretniji tim. U prvom poluvremenu, gosti iz Banja Luke imali su nekoliko prilika, ali su mreže mirovale, pa se tako na odmor odlazi pri rezultatu 0:0.

Drugo poluvrijeme, uprkos lošem terenu, donijelo je zanimljiv fudbal. Na startu drugih 45 minuta, Dervenćani su imali kolosalnu šansu za postizanje gola, kada se napadač Krojača našao oči u oči sa starim liscem golmanom Asmirom Avdukićem, koji je fantastičnom reakcijom sačuvao mrežu gostiju.

Velikan iz Platonove, kaznio je domaćina. Igrao se 55. minut kada na odbijeni šut Ojdanića natrčava mladi Vladan Danilović i postiže zlata vrijedan gol, koji ispostavit će se na kraju donosi tri boda crveno-plavima.

Do kraja, rezultat se nije mijenjao. Vrijedno pomena jeste i to da je Tekstilac od 60. minute imao igrača manje.

U narednom kolu Borac će na svom terenu dočekati Rudar, dok će Tekstilac otputovati na noge Kozari u Gradišku.

Pravdu na ovom meču dijelio je Luka Bilbija iz Prijedora.

Borac: Avdukić, Raspudić, Ojdanić, Puzigaća, Kondić, Radoja, Radulović, Kunić, Đorđević, Delić i Danilović.

Tekstilac: Plisnić, Rastović, Jolović, Kovač, Brković, Kremenović, Stijepić, Jandrić, Susaković, Komlenović, Gatarić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi