Borac želi nastaviti pobjedničku seriju

Banjalučani gostuju u Foči

Borac želi nastaviti pobjedničku seriju

Banjalučki Borac ovog vikenda pokušaće da dođe do četvrte uzastopne pobjede.

Četa Vlade Jagodića gostovaće ekipi Sutjeske, koja je sa šest bodova trenutno pretposljednja u Prvoj ligi RS. 

'Crveno-plavi' su svjesni svojih kvaliteta i sa dosta optimizma se spremaju za put u Foču, ali ipak pozivaju na oprez.

"Dospjeli smo konačno na prvo mjesto na tabeli koje smo svi priželjkivali i ne mislimo ga ispuštati do kraja prvenstva. Iako još ne igramo na nivou na kojem sigurno možemo, nižemo pobjede, sto je najbitnije, i planiramo tako nastaviti", izjavio je za naš portal Siniša Radoja, fudbaler Borca, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"U sljedećem kolu nas očekuje teško gostovanje Sutjesci, ekipi koja se nalazi u lošoj rezultatskoj seriji i koja će silno biti motivisana da prekine tu seriju i digne se sa dna tabele. Ekipa iz Foče na svom terenu uvijek igra agresivno i motivisano, što će sada pogotovo biti slučaj s obzirom na položaj na tabeli i protivnika koji im dolazi. Mi ćemo se dobro pripremiti za ovu utakmicu, odgovoriti kvalitetnom i borbenom igrom i pokusati ostvariti novu pobjedu koja bi nas jos više učvrstila na vrhu tabele", zaključio je Radoja.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi