Bunić bez milosti protiv Slobode MG

Kozara tricom ispratila Mrkonjićane kući

Bunić bez milosti protiv Slobode MG

D. Vejo

Fudbaler Kozare danas su u četvrtom kolu Prve lige Republike Srpske bili bolji od ekipe Slobode iz Mrkonjić Grada rezultatom 3:0 (0:0).

Prvo poluvrijeme proteklo je u odmjeravanju snaga. Igra se većim dijelom prvih 45 minuta svodila na sredinu terena, te je domaći tim bio nešto konkretniji. Nakon prvog poluvremena mreže su mirovale.

A onda, uslijedilo je drugo poluvrijeme i potpuno novo izdanje Gradiščanaca. Odmah su krenuli s presingom na zadnju liniju Slobode MG. Već u 56. minuti, u većinu brzinu prebacio je Neven Bunić koji domaći tim dovodi u vodstvo. Nakon toga, Sloboda ostaje s igračem manje jer dobijaju crveni karton. To je crveno-bijele samo motivisalo, pa se Bunić u 86. minuti susreta odlučio da ponovo bude egzekutor i duplira vodstvo, svojim drugim pogotkom na utakmici. Tačku na i postavio je Kojić svega tri minute kasnije, kada svojim golom postavlja konačnih 3:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi