Čelik bez ponajboljeg igrača protiv Širokog?

Marković van stroja

Čelik bez ponajboljeg igrača protiv Širokog?

Endin Čaušević

Fudbaleri Čelika danas pred domaćim navijačima igraju protiv Širokog Brijega u okviru 14. kola Premijer lige BiH.

Zenički klub se već neko vrijeme nalazi u veoma teškoj situaciji i kako sada stvari stoje za Čelik će ovo biti još jedna sezona u kojoj će se boriti za opstanak u društvu najjačih. Na Bilino Polje danas stiže Široki Brijeg koji je nakon pobjede protiv Zrinjskog u prošlom kolu preuzeo lidersko mjesto na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Utakmica u Zenici igra se danas od 13:30 sati, a Čelik će na megdan Širokom, prema svemu sudeći, izaći bez svog ponajboljeg člana. Naime, današnju utakmicu će najvjerovatnije propustiti golman domaće ekipe Matej Marković zbog zdravstvenih problema. Marković je i dalje u hitnoj zbog stomačnog virusa, te je medicinski tim potvrdio da je upitan za danas.

No, ono što je oduševilo navijače Čelika jeste da je ovaj mladi golman spreman danas da istrči na teren. Marković je tražio od svog medicinskog tima da učine sve kako bi ga osposobili za igru. Ipak, u ovom trenutku to je gotovo nemoguće, ali sigurno će u klubu dati sve od sebe da ga osposobe za meč protiv kluba s Pecare.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti