Čelik sutra protiv Krivaje u Zavidovićima

Zeničani na mini pripremama u Maglaju

Čelik sutra protiv Krivaje u Zavidovićima

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon visokog  poraza od Mladosti u Doboju kod Kaknja rezultatom 4:0, okreću se narednim utakmicama i pripremama za ono što ih čeka nakon reprezentativne pauze.

Zeničani su pretposljednji na tabeli sa sedam osvojenih bodova, imaju najgoru odbranu lige, a upitno je hoće li se uopšte u Zenicu više vraćati Germain Kouadio, najbolji nogometaš crno-crveni u ovoj sezoni, kojem je istekla boravišna dozvola, te se morao vratiti u Obalu Slonovače.

Čelik će od sutra boraviti na mini pripremama u Maglaju, a to će iskoristiti da odigraju i prijateljski duel protiv Krivaje u Zavidovićima.Ova utakmica se igra sutra od 16 sati na Gradskom stadionu, te će svi ljubitelji nogometa u ovome gradu moći na licu mjesta vidjeti jedan od najvećih klubova u BiH.

Zeničani će u Maglaju boraviti do kraja sedmice, te će se dalje nastaviti pripremati u Zenici za naredne duele u Premijer ligi. Crno-crveni će u narednom kolu dočekati Željezničar, zatim će ponovo biti domaćini Borcu iz Banja Luke, nakon toga slijedi im gostovanje Sarajevu, te domaći ogled protiv Širokog Brijega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Veoma težak raspored za izabranike Elvedina Beganovića, kojima će svaki osvojeni bod u narednim kolima biti zlata vrijedan u borbi za opstanak u Premijer ligi.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi