Centar nadigrao Zrinjski i upisao novu pobjedu

Sarajlije slavile u derbiju

Centar nadigrao Zrinjski i upisao novu pobjedu

S. Mlaćo

U derbi susretu 4. kola Lige za prvaka Premijer futsal lige naše zemlje u dvorani "Ramiz Salčin" na Mojmilu snage su večeras odmjerili MNK Centar i MNK Zrinjski, a Sarajlije su slavile sa 4:1 (0:0).

U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, iako je Centar imao mnogo više od igre. Tri sjajne šanse za Centar je propustio Radmilović, a isto se desilo i sa Jusićem koji je oklijevao u sjajnoj šansi, te propustio dovesti svoj tim u vodstvo.  Kod gostiju izdvajamo prilike Vlaha i Ivankovića.

U drugom poluvremenu briljantna izvedba Centra. Domaći su poveli u 25. minuti preko Jusića, a pet minuta kasnije Kahvedžić pogađa za 2:0. 

Zrinjski se vraća u igru pogotkom Darka Raguža u 31. minuti, međutim, u istoj minuti na drugoj strani pogađa kapiten Mulahmetović i pitanje pobjednika je bilo riješeno.

Do kraja još jedan pogodak i to iz penala, a mrežu Mostaraca pogodio je Radmilović. Crveni karton kod Zrinjskog je zaradio Ćavar.

MNK Centar -MNK Zrinjski Mostar 4:1 (0:0)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi