Centar protiv Seljaka, Zrinjski na Mostar SG

Parovi 1/4 finala Kupa BiH u futsalu

Centar protiv Seljaka, Zrinjski na Mostar SG

S. Mlaćo

Danas je u hotelu Park u Vogošči održano žrijebanje parova 1/4 finala Kup-a naše zemlje u futsalu, a snage će odmjeriti:

Čelinac - Sofić

Leotar Ocean Link - Nevesinje

Zrinjski - Mostar SG Staklorad

Seljak - Centar

Utakmice četvrtfinala su na programu 28/29. januara u 18 sati.

Osim žrijeba, danas su u Vogošći dodijeljene nove Adidas lopte klubovima svih takmičenja u organizaciji NS/FS BiH, BH Telecom Premijer lige, Premijer ženske lige, Premijer futsal lige, Premijer omladinske lige (juniori i kadeti), i Premijer ženske lige BiH-kadetkinje.

U organizaciji Centra za edukaciju NS/FS BiH obavljeno je i akreditovanje ljekara, fizioterapeuta, predstavnika klubova i mjerilaca vremena klubova Premijer futsal lige BiH za 2017. godinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi