Ćorić: Poraz nekad dobro dođe

Trener Širokog Brijega

Ćorić: Poraz nekad dobro dođe

M. Maksimović

Nakon jučerašnje blamaže i poraza od Croatije iz Zmijavca, Široki Brijeg danas je popravio dojam ubjedljivom pobjedom na Neretvancvem iz Opuzena rezultatom 8:0. 

Trener Denis Ćorić u izjavi SportSport.ba naveo je da je ponekad i dobro izgubiti jer se igrači na taj način dodatno uozbilje.

“Ne možeš biti zadovoljan kad izgubiš, ali je dobra stvar što je poraz bio dobra škola, a to se vidjelo već danas. Danas se osjetio karakter i ogroman kvalitet“, rekao je Ćorić koji već uveliko razmišlja o Čeliku.

“Dobro je da nema povreda, a ove dvije prijateljske utakmice su mi otvorile oči i stvorile jasniju sliku o nekim stvarima. Čelik po kvalitetu ne zaslužuje mjesto na kojemu se trenutno nalazi. Vjerujem da će se u nedjelju ipak pitati samo nas. Protivnika respektujemo, ali idemo na pobjedu i očekujemo tri boda“, dodao je.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi