Ćorluka: Sezonu želimo zaključiti pobjedom

Nogometaš Širokog Brijega pred Čelik

Ćorluka: Sezonu želimo zaključiti pobjedom

S. Mlaćo

Pobjedom pred sablasno praznom Pecarom sezonu žele završiti fudbaleri Širokog Brijega koji su osvajanjem Kupa BiH spasili sezonu i predstavljat će našu zemlju u pretkolu Evropske lige narednog ljeta. 

Protivnik u posljednjoj utakmici je Čelik koji meč dočekuje pod imperativom s obzirom da još uvijek nije izboren opstanak.

“Siguran sam da ćemo igrati dobro, a očekujem protivnika koji se defanzivno orijentisati kako bi se odbranio i tako opstao u Premijer ligi. Igramo na svom stadionu i sezonu želimo zaključiti pobjedom“, izjavio je za SportSport.ba fudbaler Širokog Josip Ćorluka.

Žali i što će se meč igrati pred praznim tribinama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bilo bi ljepše i meni draže da je stadion pun, ali šta možemo. Navijači će nas gledati putem TV ekrana. Mi smo profesionalci i moramo igrati i kad nema publike“, dodao je Ćorluka.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi