Dario Damjanović pronašao novi klub u BiH

Bivši bh. reprezentativac

Dario Damjanović pronašao novi klub u BiH

Nekadašnji bh. reprezentativac Dario Damjanović (34), po svemu sudeći, pronašao je novi klub u BiH. 

Damjanović se nakon godinu dana provedenih u srbijanskom superligašu OFK Beogradu odlučio vratiti u BiH i već se priključio treninzima Borca iz Šamca, a ugovor bi u narednim danima trebao biti i zvanično potpisan. 

Nema sumnje da bi Damanović predstavljao veliko pojačanje za Borac. U prošlosti je za "A" reprezentaciju BiH odigrao 17 utakmica, a prije OFK Beograda još je igrao za Modriču, Jagodinu, Novi Pazar, Čelik, Hong Kong Pegasus, Hajduk, Luch-Energiu i Kaiserslautern.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Osim njega sa Borcem će saradnju parafirati i brzonogi Armin Sinanović, koji je u proteklom periodu nastupao za Jedinstvo iz Bihaća. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi