Veznjak Zeničana nada se pobjedi

Dedić: Respektujemo Drinu, ali bodovi ostaju u Zenici

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra na Bilinom polju dočekuju zvorničku Drinu, te će pokušati nastaviti s dobrim rezultatima. Zeničani su u strašnoj seriji od 12 utakmica bez poraza, te su uvjereni da mogu nastaviti taj pozitivan niz.

Jedan od najboljih igrača Čelika i prvi strijelac kluba u prošloj sezoni veznjak Anel Dedić uvjeren je sutra da će Drina pasti na Bilinom polju.

 

"Treba respektovati svaku ekipu u ligi, pa tako i ekipu Drine. Mi stvarno cijenimo svakog protivnika, ali uz maksimalan angažman svih igrača, koji sutra dobiju priliku, ne sumnjam u novu pobjedu. Igrači su spremni maksimalno i jedva čekaju sutra da počne utakmica, siguran sam da će bodovi ostati u Zenici", nada se Dedić.

 

Čelik je u velikoj seriji, koju klub želi da nastavi...

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nastavili smo s dobrim igrama iz prošle sezone, 12 utakmica smo bez poraza i sjajna dva rezultata na otvaranju prvenstva moramo potvrditi pobjedom nad Drinom. Jedino s tri boda sutra potvrdit ćemo onaj bod protiv Olimpica u prošlom kolu. U ekipi je sjajna atmosfera, a to se prenijelo i na teren, tako da se nadam da će pozitivan niz rezultata trajati još dugo", kazao je 23-godišnji Dedić.

 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.