Dejan Maksimović u timu 2. kola 1. HNL

Dojučerašnji član Mladosti Doboj Kakanj

Dejan Maksimović u timu 2. kola 1. HNL

S. Mlaćo

Dejan Maksimović, sada već bivši član Mladosti Doboj Kakanj karijeru je odlučio nastaviti u redovima Istre 1961 iz Pule i nije se pokajao.

Poslije očekivanog poraza od Dinama, Istra je u proteklom kolu remizirala protiv Osijeka (1:1), a jedini pogodak za tim iz Pule postigao je upravo Maksimović.

Nakon sjajnog izdanja ovaj 21-godišnji vezista našao se u timu 2. kola 1.HNL, te pokazao da će biti pravo pojačanje za svoj novi tim.

Maksimović je upisao i jedan nastup za mladu reprezentaciju BiH, a osim Mladosti Doboj Kakanj u BiH je nosio i dres Radnika iz Bijeljine, te Kozare iz Gradiške.

Sa Radnikom je u sezoni 2015/16 osvojio Kup Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti