Delegacija NFSBiH u Zagrebu u posjeti HNS-u

Ugostio ih Davor Šuker

Delegacija NFSBiH u Zagrebu u posjeti HNS-u

Predsjednik NS/FS BiH Elvedin Begić i drugi potpredsjednik Ivan Beus posjetili su danas HNS gdje ih je ugostio predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Razgovarano je o saradnji dva saveza, a nakon sastanka predsjednici Davor Šuker i Elvedin Begić izjavili su:

"Drago mi je što smo mogli ugostiti kolege iz NFSBiH. Ovaj posjet potvrđuje prijateljske odnose koje HNS gaji sa savezima iz okruženja. Imamo puno zajedničkih tema i slične izazove s kojima se suočavamo, pa si razmjenom iskustva sigurno možemo pomoći. Razgovarali smo naravno i o kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a nadam se da će se obje reprezentacije plasirati u Rusiju, iako imamo zahtjevne suparnike", rekao je Šuker.

"Nama je uvijek dobro čuti više o iskustvima i organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza koji je po rezultatima lider u našoj regiji te puno toga možemo primijeniti u našem radu. Temelji dobre saradnje već su postavljeni, a želja je oba saveza nastaviti izmjenjivati znanja, iskustva i rješenja za različite izazove", riječi su Begića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi