Derbi u Istočnom Sarajevu završio bez pobjednika

Remi Slavije i Borca

Derbi u Istočnom Sarajevu završio bez pobjednika

D. Vejo

Fudbaleri Borca danas su u okviru 12. kola Prve lige Republike Srpske odigrali remi u Istočnom Sarajevu protiv tamošnje Slavije rezultatom 0:0.

Prvih nekoliko minuta utakmice bolje je otvorio domaćin. Plavo-bijeli su već u osmoj minuti susreta pogodili stativu Asmira Avdukića. Nakon toga Borac uzvraća. Kiso je nakon kratkog slobodnog udarca odlučio se na šut, ali golman Slavije sjajno interveniše. Nekoliko trenutaka kasnije, štoper Borca Vejnović je u dva navrata pokušao glavom nakon kornera. U 40 minuti igre, gostima iz Banja Luke poništen je gol, ali mreže su nakon prvog dijela mirovale.

Drugo poluvrijeme proteklo je u znaku šansi na obje strane. Kada je u pitanju Velikan iz Platonove, pokušavali su dalekometnim udarcima da ugroze gol domaćina Radoja i Antić. Redala se prilika za prilikom ali rezultat je ostao isti.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi