Dijelimo pet ulaznica za duel na Grbavici

Tačnim odgovorom do ulaznice

Dijelimo pet ulaznica za duel na Grbavici

E. Škorić

Duel starih rivala Željezničara i Slobode na programu je u nedjelju, s početkom u 18 sati, na stadionu Grbavica. Tom prilikom FK Željezničar i SportSport.ba nagrađuju najsretnije posjetitelje našeg portala sa pet ulaznica.

Riječ je o utakmici 19. kola Premijer lige, u kojoj će fudbaleri Željezničara nastojati pobjedom iskupiti se navijačima za slabašnu predstavu i "nulu" protiv Širokog Brijega u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa.

Sloboda, s druge strane, iako odigrala tek 0:0 na Tušnju protiv Sarajeva, najavljuje otvorenu igru i izabranici Ibrahima Crnkića vjeruju u povoljan ishod.

Svi oni koji žele osvojiti jednu od pet ulaznica moraju poslati tačan odgovor na nagradno pitanje: Koji igrač je trenutno u Slobodi, a bio je strijelac za Željezničar u posljednjem okršaju Želje i Slobode na Grbavici, kada su Plavi slavili s 4:1?

Odgovore možete poslati na zid naše Facebook grupe.

Imena sretnih dobitnika objavit ćemo u nedjelju u 10 sati, a ulaznice će se moći preuzeti isti dan u prostorijama SportSport.ba redakcije, u zgradi Energoinvesta, ulice Hamije Čemerlića 2/ 17 sprat.

NAPOMENA: Učestvovati mogu samo punoljetne osobe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.