Dobra atmosfera na okupljanju igrača iz Premijer lige

Okupljanje kandidata za reprezentaciju u Zenici

Dobra atmosfera na okupljanju igrača iz Premijer lige

D. Kurbegović

Danas su se u Trening centru N/FSBiH okupili nogometaši iz Premijer lige, koje je selektor Mehmed Baždarević zajedno sa svojim saradnicima odabrao za testiranje i odigravanje test-utakmice.

Ovo je ujedno i prvo okupljanje ovakvog karaktera kada su u pitanju kandidati za reprezentaciju BiH,a sigurno da je ovo odličan potez stručnog štaba zajedno sa savezom, koji će biti jedno veliko priznanje za pozvane igrače, ali i njihove trenere i klubove iz kojih dolaze.

Jutrošnji lagani trening i testiranje propustila su tri igrača zbog povrede i oni danas neće igrati test utakmicu u poslijepodnevnim satima. Riječ je o Nerminu Zolotiću iz Željezničara, Almiru Bekiću iz Sarajeva, te Marinu Popoviću iz Čelika, oni su povrijeđeni i nisu mogli biti da dispoziciji selektoru Baždareviću, ali su došli u Trening centar da podrže ostale igrače, te prate testiranje sa tribina.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Atmosfera na jutrošnjem laganom treningu bila je veoma dobra, igrači će se dodatno zbližiti, odradit će neke nove stvari, a današnja utakmica biće prilika da pokažu svoj kvalitet zbog kojeg su i pozvani na ovo okupljanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi