Trener Olimpica nakon poraza

Dražić: Ljudi koji dođu u klub moraju napraviti rez

S. Mlaćo

Nogometaši Olimpica danas su poraženi od Metalleghea (0:2), te se nalaze u skoro bezizlaznoj situaciji nakon 18 odigranih kola BH Telecom Premijer lige.

 Za Vukove sa Otoke ovo je bila najvažnija utakmica dosadašnjeg dijela sezone, ali nisu uspjeli osvojiti vrijedne bodove. Ostali su na posljednjem mjestu sa devet osvojenih bodova.

"Nema se šta pametno reći. Znali smo kakva nas utakmica čeka, i ne samo i ovu već i prošle dvije smo pokušali sve, ali činjenica je da je unazad tri - četiri mjeseca napravljeno krivo. Momčad je u takvom stanju kakvom je i vidjelo se i nakon 60 minuta da to nije kako je bilo prvih 30. Pokušavali smo prvo poluvrijeme, ali imamo ogroman problem kada dođe nedostatak snage,  te ja mogu samo čestitati gostima koji su bili dosta korektni, a što se tiče samog suđenja nemam nikakvih prigovora", kazao je trener Olimpica Darko Dražić.

"Mi smo tu gdje jesmo, a  gospoda koja dođu u klubu trebaju napraviti veliki rez i pokušati na proljeće napraviti nešto više. Čestitke gostima na pobjedi koja je zaslužena, dali su golove, a oni nose bodove. Jednostavno, mi se trebamo okrenuti zimi, ovoj stanci, napraviti analizu i vidjeti kuda i kako", dodao je Dražić nakon utakmice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti