Dudić: Nismo željeli Sarajevo, ali šta je tu je

Pomoćni trener Travnika

Dudić: Nismo željeli Sarajevo, ali šta je tu je

Žrijeb je htio da se Travnik u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine sastane sa Sarajevom.

Pomoćni trener Travnika Feđa Dudić, koji je nekada igrao za bordo tim, svjestan je da uloga apsolutnog favorita u ovom dvomeču pripada Sarajevu, ali ističe da se neće biti predaje.

"Sigurno je da smo mogli i bolje proći u žrijebu. Imali smo neke svoje želje a među njima svakako nije bilo Sarajevo, ali šta je tu je", započeo je Dudić, koji je potom nastavio:

"Sarajevo jeste favorit ali Kup je takvo takmičenje gdje su iznenađenja česta i sigurno je da se nećemo predati. Ovo je prilika i za travničku publiku da ispuni stadion jer nam dolazi veliki klub, a to bi trebao biti praznik fudbala u Travniku".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Do nas je da u prvoj utakmici napravimo što bolji rezultat i tako još više privučemo publiku na stadion, a onda zašto ne proći i dalje", zaključio je Dudić.

Travnik će u prvoj utakmici četvrtfinala gostovati na Koševu 8. marta, a revanš je na rasporedu sedam dana kasnije na Piroti.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi