Durgutović: Zvijezda će putovati u Bihać

Sportski direktor Zvijezde iz Gradačca

Durgutović: Zvijezda će putovati u Bihać

S. Mlaćo

Osam klubova Prve lige Federacije BiH u srijedu je održalo sastanak, te najavilo da neće igrati naredno kolo ukoliko Savez ne odgovori na njihove zahtjeve.

Među tim klubovima nije se našla Zvijezda iz Gradačca, koja prema svemu sudeći neće prisustvovati sutrašnjem novom sastanku u Travniku, ali zato hoće putovati na subotnji meč 23. kola u Bihać na megdan Jedinstvu.

"Kada je nama trebala zaštita i kada smo prošle sezone pokradeni niko se nije oglasio. Ove godine kada treba zaštita drugima oni pozivaju ostale. Ja sam za sastanak po završetku sezone svih kubova koji će nastupati u narednoj sezoni. Želim da tada donesemo jedinstven stav i da liga bude poštena, te da najbolji bude prvak, a najslabiji da ispadne", kazao je za SportSport.ba Amir Durgutović, sportski direktor Zvijezde iz Gradačca.

"Mi se spremamo za utakmicu protiv Jedinstva i putovati ćemo u Bihać", jasan je bio Durgutović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zvijezda se trenutno nalazi sa osmom mjestu Prve lige Federacije sa 33 osvojena boda.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi