Dva duela u nedjelju, Pajić na Otoci

Službena lica za utakmice 12. kola Premijer lige

Dva duela u nedjelju, Pajić na Otoci

Utakmice 12. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine igraju se narednog vikenda, a najzanimljiviji duel bit će onaj na Otoci između Olimpica i Širokog Brijega. 

Šest utakmica na rasporedu je u subotu, dok će se dva duela igrati u nedjelju. Sve utakmice u subotu počinju u 14 sati i 30 minuta, dok će se duel Mladosti i Željezničara u nedjelju igrati od 13 sati i 30 minuta. Duel Borca i Slobode na rasporedu je od 17 sati u nedjelju. 

Utakmica na Otoci igra se u subotu od 14 sati i 30 minuta, a pravdu na tom susretu dijelit će Danijel Pajić iz Bijeljine. Njegovi pomoćnici su Damir Lazić i Zlatan Bečirević. 

Pravdu na susretu između Sarajeva i Travnika dijelit će Emir Spahalić iz Mostara, a njegovi pomoćnici bit će Dario Primorac i Jasmin Smajić. Čelik će na Bilinom polju ugostiti Slaviju, a glavni sudija na ovom duelu je Elvis Mujić iz Banovića, dok će njegovi pomoćnici biti Ratko Kunić i Ljubo Miličević. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež će na svom terenu ugostiti Vitez. Pravdu će dijeliti Miloš Gigović iz Bosanske Gradiške, dok će njegovi pomoćnici biti Dalibor Drašković i Dario Tepavčević. Zvijezda iz Gradačca gostuje u Zvorniku kod Drine, a glavni sudija na ovom duelu je Admir Šehović iz Sarajeva, a njegovi pomoćnici Haris Baković i Dženan Milić. Travnik će na Piroti dočekati Zrinjski, a pravdu na ovom susretu dijelit će Goran Paradžik iz Ljubuškog, dok su njegovi pomoćnici Dalibor Hrstić i Asmir Budimlić.

Mladost će u Bijeljini dočekati Željezničar. Glavni sudija na ovom duelu je Ilija Živković iz Orašja, dok su njegovi pomoćnici Goran Dujak i Senad Ibrišimbegović. Sloboda će u posljednjem susretu 12. kola gostovati kod Borca iz Banja Luke. Pravdu na ovom duelu dijelit će Amer Macić iz Mostara, a njegovi pomoćnici su Davor Beljo i Enes Đozić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti