Eldar Hasanović pronašao novi klub

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje

Eldar Hasanović pronašao novi klub

S. Mlaćo

Dojučerašnji vezista tuzlanske Slobode Eldar Hasanović pronašao je novi klub. Naime, ovaj 27-godišnjak karijeru će nastaviti u izraelskom drugoligašu Maccabi Shaarayimu.

Hasanović će član ovog kluba zvanično postati danas, kada i putuje za Izralel, a ovaj nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje potpisat će ugovor do ljeta.

U Izraelu je Hasanović već nosio dres Bnei Sachnina, a nastupao je još za Žilinu, Velež, Čelik, Željezničar. U Slobodi se nije naigrao u prvom dijelu sezone, pa je odlučio raskinuti saradnju sa Tuzlacima. 

Njegov novi tim trenutno se nalazi na posljednjem mjestu Leumit lige, te mu do kraja sezone slijedi grčevita borba za opstanak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti