Elmin Hadžikadunić stekao pravo nastupa za Čelik

Stigao certifikat iz Srbije

Elmin Hadžikadunić stekao pravo nastupa za Čelik

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u narednom kolu Premijer lige gostuju aktualnom prvaku i lideru na tabeli, ekipi mostarskog Zrinjskog. 

Izabranici Kemala Hafizovića u reprezentativnoj pauzi nisu mnogo trenirali, niti će igrati kakve prijateljske utakmice, a najviše radi toga da se sačuva svježina, te standardni igrači, budući da crno-crveni nemaju širok roster kvalitetnih igrača.

Iako im niko ne daje velike šanse za pozitivan rezultat pod Bijelim Brijegom, crno-crveni se sigurno neće unaprijed predati u Mostaru. Iako imaju najgoru odbranu lige, ipak ofanzivni dio ekipe obećava da u svakoj utakmici ekipa može postići gol. bez obzira s kime igraju.

Pozitivna stvar za stručni štab jeste što će u subotu moći računati na sve raspoložive snage. Nakon mjesec i po 18-godišnji Elmin Hadžikadunić, konačno je stekao pravo nastupa za Čelik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je jučer konačno registrovan kao igrač NK Čelik u NS ZDK, a potpisao je amaterski ugovor na godinu dana. Ovaj nogometaš može igrati na obje krilne pozicije, a vidjet ćemo hoće li biti u najužoj konkurenciji za narednu utakmicu.

Zeničanima će dalji tok prvenstva zavisiti od naredne tri utakmice, nakon gostovanja Zrinjskom, igrači Čelika će još na jedno gostovanje u susjedni Vitez, a onda će ugostiti ekipu GOŠK-a.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi