Ermin Zec među najskupljih 11 igrača bez kluba

Bivši reprezentativac BiH

Ermin Zec među najskupljih 11 igrača bez kluba

Ermin Zec, bivši bh. reprezentativac kojem je nedavno istekao ugovor sa turskim Genclebirligijem, nalazi se među 11 najskupljih fudbalera koji trenutno nemaju angažmana.

Tako barem svjedoči portal „transfermarkt“ koji se isključivo bavi fudbalskim tržištem, a osim Zeca čija se vrijednost procjenjuje na četiri miliona, među najskupljih 11 nezaposlenih fudbalera nalaze se: Samuel Eto'o, Hugo Almeida, Chris Eagles, Stephane Mbia, Didier Zokora, Andrea Dossena, Kemal Tokak, Emanuel Pogatetz, Mickael Chretien i Victor Valdes. 

Interes za Zecom pokazao je njemački Stuttgart koji je prije dva dana zaključio transfer sa Filipom Kostićem, tako da su šanse da ovaj Bugojanac preseli na Mercedes Arenu svedene na minimum.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti