Fajić napustio Kinu, karijeru nastavlja u Rumuniji

Pronašao novi klub

Fajić napustio Kinu, karijeru nastavlja u Rumuniji

Bh. internacionalac Nusmir Fajić pronašao je klub u Rumuniji. 

Nakon što mu je istekao ugovor sa kineskim drugoligašem Xinjiang Tianshad Leopardom, Fajić je prihvatio poziv iz Rumunije i ubrzo će postati član Universitatea Craiove. 

Fajić je uspješno prošao ljekarske preglede i preostalo je još samo da stavi paraf na ugovor, nakon čega će se novim saigračima priključiti na pripremama na Malti.

Ovo je našem internacionalcu deveti klub u karijeri. Prije epizode u Kini još je bio igrao za Vitez, Dinamo iz Minska, Maribor, Muru, Travnik, Rudar Prijedor i Zvijezdu. 

Inače, njegova Universitatea Craivoa se u rumunskom prvenstvu nalazi na četvrtoj poziciji sa pet bodova manje u odnosu na vodeći Viitrolul.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi