FK Sarajevo odustalo, pozvana Sloga iz Tojšića

Memorijalni turnir u Mramoru

FK Sarajevo odustalo, pozvana Sloga iz Tojšića

S. Mlaćo

Na devetom memorijalnom turniru u Mramoru koji će se održati u danima vikenda neće nastupati FK Sarajevo.

 Naime, bordo tim je prihvatio učešće, a zatim obavijestio organizatore da neće učestvovati.

Potvrđeno je to za SportSport.ba iz redova organizatora turnira FK Mramor.

"Sarajevo je odustalo zbog zadnjih dešavanja u klubu, mada nisu naveli sve detalje. Uglavnom odustali su, pa smo mi pozvali Slogu iz Tojšića", kazao je sekretar FK Mramor Elvir Bajrić.

"Prvog dana turnira u subotu snage će od 15:30 sati odmjeriti Mramor i Sloboda, a u 17:30 zakazano je svečano otvaranje turnira. U 17:45 igra se meč između Mladosti Doboj Kakanj i Sloge Tojšići. U nedjelju su igraju susreti za treće mjesto, te finale", otkrio nam je Bajrić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj turnir održava se u znak sježanja na 26. avgust 1990. godine i stradanje 190 rudara rudnika Dobrnja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi