FS RS protiv ukidanja predsjedništva!

SportSport.ba saznaje

FS RS protiv ukidanja predsjedništva!

Teme:

Skupština Fudbalskog saveza Republike Srpske neće na svom zasjedanju u subotu podržati ukidanje Predsjedništva N/FS BiH, saznajemo iz izvora veoma bliskih vrhu ovog entitetskog saveza.

Naš izvor tvrdi da su svih sedam regija, koje čine FS RS, a čija su sjedišta u Prijedoru, Banjaluci, Gradišci, Doboju, Bijeljini, Istočnom Sarajevu i Trebinju u pismenoj izjavi odbili bilo kakve razgovore koji vode ka ukidanju Predsjedništva.

"I sami klubovi iz Republike Srpske, koji igraju u Premijer ligi pismenim putem su se izjasnili protiv ukidanja Predsjedništva. Sve ovo jasno ukazuje da će Skupštine FS RS u subotu odbiti izmjene koje predviđaju ukidanje statuta", kaže naš izvor iz FS RS. 

U Banjaluci ističu da na taj način slijede jednoglasnu odluku Izvršnog odbora FS BiH, koji je prošle godine pod predsjedavanjem Sulejmana Čolakovića odbio prijedlog da se ukine Predsjedništvo, a sve to je kasnije potvrdila i Skupština FS BiH i to većinom glasova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.