Galić: Zrinjski svaku utakmicu ide na pobjedu

Član Zrinjskog za SportSport.ba

Galić: Zrinjski svaku utakmicu ide na pobjedu

S. Mlaćo

Sjajnu partiju u hercegovačkom derbiju protiv Širokog Brijega (1:0), pružio je u redovima Zrinjskog 21-godišnji Marin Galić koji je pod Bijeli brijeg stigao iz Mladosti Doboj Kakanj.

Galić je zasigurno jedan od najboljih desni bekova u Premijer ligi BiH, te veliko pojačanje za Plemiće, što je dokazao već u prva dva kola.

"Naravno da smo zadovoljni sa prve dvije utakmice. Iza nas su dvije jako teške utakmice protiv kvalitetnih protivnika, atmosfera u ekipi je odlična, naporno radimo i pokušat ćemo ovako nastaviti", kazao je Galić za SportSport.ba.

Raduju ga pohvale na njegov račun nakon meča poslije Širokim Brijegom (1:0).

"Drago mi je prije svega što sam igrao, komentari su pozitivni što se tiče moje igre i ta utakmica mi je dala određeno samopouzdanje da i u slijedećim utakmicama kojim budem igrao pokažem svoj kvalitete", jasan je član Zrinjskog.

U subotu će Plemiće u goste Radniku koji je u prošlom kolu odnio tri boda sa Tušnja.

"Zrinjski svaku utakmicu ide na pobjedu, pa će tako biti i protiv Radnika. Čeka nas kvalitetan protivnik koji je pobijedio Slobodu u Tuzli i to dosta govori o njihovoj kvaliteti. Svakako, očekuje nas zanimljiva utakmica", dodao je Galić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Galić je nastupao i za mladu reprezentacije BiH, a igre u Mladosti, te sada u Zrinjskom, sigurno ovom nogometašu daju epitet potencijalnog seniorskog reprezentativca.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi