Gori Stefansplatz, trese se U-bahn!

Niko nema Bosno, to što imaš ti!

Gori Stefansplatz, trese se U-bahn!

Do početka prijateljskog susreta između fudbalskih repreznetacija Austrije i Bosne i Hercegovine ostalo je za manje od sat vremena.

Na najvećem austrijskom stadionu Ernst Happel, koji će večeras biti pun, najbolji fudbaleri naše domovine imat će veliku podršku naših navijača i sasvim sigurno se neće osjećati kao gosti. Polovinu od 42.500 gledalaca, koliko je kapacitet stadiona, činiti će navijači fudbalske reprezentazije Bosne i Hercegovine.

I danas su najvatreniji navijači naše domovine, popularni BH Fanaticosi, pokazali da to što ima Bosna i Hercegovina ima rijetko koja zemlja. Pjesma Bosne i Hercegovine orila se ulicama Beča, a potom i kroz metro na putu do stadiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti