Kapiten Borca nakon utakmice sa Sarajevom

Grujić: PL BiH u posljednje vrijeme nije imala jaču ekipu

Banjalučki Borac poražen je sinoć na svom terenu od Sarajeva rezultatom 3:1 u drugom kolu BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Kapiten Borca, Vladan Grujić ističe kako je Sarajevo zasluženo slavilo, te da je Borac u fazi stvaranja nove ekipe. 

"Bila je to jedna dobra prvenstvena utakmica. Znali smo da Sarajevo ima jednu kvalitetnu ekipu, pogotovo za našu ligu. Mi stvaramo ekipu, imamo osam novih igrača. Držali smo se dobro do gola, a onda smo počeli da padamo," rekao je Grujić i dodao:

"Mi svaku utakmicu igramo na pobjedu. Za nas je ovo nešto novo. Moramo da se podignemo i konsolidujemo i da probamo doći do prve pobjede u narednoj utakmici," rekao je Grujić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Član posljednje šampionske generacije FK Sarajevo bio je i sadašnji kapiten Borca, Vladan Grujić. Ističe kako je ova ekipa Sarajeva vjerovatno i najbolja ekipa koja je igrala PL BiH u posljednje vrijeme.

"Vidio sam zadnje rezultate Sarajeva i radi se o jednoj odličnoj ekipi. U posljednje vrijeme u Premijer ligi možda i nikada jača ekipa nije bila. Klub se konsolidovao, neke stvari su došle na svoje mjesto i ja im želim sve najbolje," riječi su Grujića. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.