Hrelja i Dizdarević pojačali visočku Bosnu
FOTO: facebook NK Bosna Visoko

Dvojica novajlija u Visokom

Hrelja i Dizdarević pojačali visočku Bosnu

S. Mlaćo

Nakon što je odlučio napustiti Mladost Doboj Kakanj, 23-godišnji Adnan Hrelja karijeru će nastaviti u federalnom prvoligašu Bosnu iz Visokog.

Hrelja je već nastupao za Bosnu, ali se odlučio vratiti u Mladost gdje nije dobio pretjerano veliku minutažu i donio je odluku o odlasku iz Kaknja. Izbor je ponovo pao na Bosnu s kojom je potpisao jednogodišnji ugovor.

Hrelja je ponikao u FK Sarajevo, a nastupao je još za mađarski Pecsi MFC, te Rudar Kakanj. Za juniorsku reprezentaciju BiH upisao je četiri nasupa uz jedan pogodak.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Novi član Bosne danas je postao i Dino Dizdarević, prvi topnik Druge lige FBiH grupa Centar iz prošle sezone. Dizdarević je postigao 32 pogotka u dresu Natrona iz Maglaja, a u narednoj sezoni pokušat će istim tempom nastaviti i u visočkim Kariokama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi