Trenerica SFK 2000

Hurem: Pobijedile smo, ali nisam zadovoljna

Ekipa SFK 2000 je jučer rezultatom 3:0 savladala Rigas i tako došla do svoje druge pobjede u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Nakon završetka utakmice za SportSport.ba je govorila trenerica SFK Samira Hurem, koja je poručila kako nije pretjerano zadovoljna izdanjem svoje ekipe uprkos sigurnoj pobjedi.

"Čestitam svojim igračicama na pobjedi, mada ja kao njihova trenerica nisam zadovoljna. Moje igračice su od samog početka previše željele postići taj pogodak, nismo imale onu našu igru kojom bismo postigli golove a da se manje umorimo", rekla je Samira Hurem, te dodala:

"To je bio naš cilj na ovoj utakmici, da se što manje umorimo, a da na jednostavniji način damo gol. One su imale preveliko srce i preveliku želju, igra je bila potpuno drugačija ali najvažnije je da smo pobijedile i da smo dale tri gola. Čeka nas ta treća utakmica, pa ćemo vidjeti".

Posljednju utakmicu SFK 2000 igra protiv ekipe WFC Kharkiv iz Ukrajine, a taj meč se igra 28. augusta na Koševu s početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi