I Šveđani brusili formu u Međugorju

U Sport Centru

I Šveđani brusili formu u Međugorju

Sportski kompleks 'Sport Centar' u Međugorju je već godinama atraktivna lokacija za pripreme klubova iz BiH, a kvalitet usluga prepoznat je i van granica naše zemlje.

U Sport Centru se posljednjih dana pripremao švedski klub po imenu Kristianstadt, koji je u Međugorje doputovao prije sedam dana.

Ovaj klub se u Međugorju priprema za početak sezone u trećoj ligi Švedske i njihov povratak nazad najavljen je za sutra.

Šveđani iz Međugorja nose veoma lijepa iskustva i već su poručili da će se i sljedeće godine vratiti u ovaj trening centar.

Za vrijeme boravka u Međugorju, Kristianstadt je odigrao i prijateljsku utakmicu sa Čelikom koja je završena rezultatom 1:1.

Podsjetimo, u Sport Centru u Međugorju su se ove zime pripremali mnogobrojni klubovi iz naše zemlje poput Željezničara, Zrinjskog, Slobode i Čelika, kao i veliki broj klubova iz susjedne Hrvatske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi