"Igrama na terenu opravdat ću ukazano povjerenje"

Od danas i zvanično igrač Slobode

"Igrama na terenu opravdat ću ukazano povjerenje"

D. Kurbegović

Nogometaši Slobode danas su i zvanično dobili novog igrača, koji je u prostorijama kluba potpisao jednogodišnji ugovor s ekipom iz Tuzle.  

Semir Bajraktarević, narednih godinu dana pokušat će navijačima na Tušnju preslikati sjajne igre iz zeničkog Čelika, gdje je posljednje dvije sezone bio jedan od najstandardnijih igrača.

"Danas sam i zvanično igrač Slobode i nadam se da ću igrama na terenu opravdat povjerenje predsjednika Husića, s kojim sam se dogovorio oko dolaska u Tuzlu veoma brzo. Sloboda je nakon Sarajeva i Čelika, već treći veliki klub u našoj zemlji za koji ću igrati i svakako da je to velika stvar za moju karijeru. Nadam se da ćemo kao ekipa odlično funkcionisati, te da ćemo uz pomoć publike igrati važnu ulogu u narednom prvenstvu", kazao je za SportSport.ba 27-godišnji Bajraktarević koji je u dresu Čelika odigrao 59 utakmica u dvije sezone.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.