Isaković karijeru nastavlja u Švicarskoj

Pronašao novi angažman

Isaković karijeru nastavlja u Švicarskoj

Bivši napadač Čelika, Travnika i Viteza Aladin Isaković karijeru će nastaviti u Švicarskoj.

Ovaj 29-godišnji ofanzivac se nije uspio dogovoriti sa upravom Viteza, te je još jedan u nizu igrača koji su napustili ovaj klub. 

"Imao sam mnogo ponuda, posebno iz naše države, nekoliko iz Premijer lige, nekoliko iz Prve lige FBiH. Nisam prihvatio nijednu čekao sam neku iz inozemstva i dobio je, karijeru ću nastaviti u drugoj ligi Švicarske" izjavio je za SportSport Aladin Isaković.

Isaković je prošle sezone postigao 8 pogodaka, pet u dresu Travnika i tri u dresu Viteza. Da bude još efikasniji spriječila ga je neugodna povreda koju je kako kaže u potpunosti zaliječio. 

Ime kluba Isaković nam nije htio otkriti, ali otkrio je da u ponedeljak putuje za Švicarsku gdje će sve dogovoreno staviti na papir i potpisati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.