Iskra ugovorila dva prijateljska susreta

Bugojanci startaju 23. januara

Iskra ugovorila dva prijateljska susreta

S. Mlaćo

Nogometaši bugojanske Iskre, šampioni prvog dijela sezone u Drugoj ligi Federacije BiH grupa Zapad, još uvijek se nalaze na zimskoj pauzi, a prozivka je zakazana za 23. januar.

Iskru su do sada pojačali povratnik Haris Seferović i Elmin Joldić, dok je klub  napustio iskusni vezista Istok Kamber.

Ovih dana Bugojanci će dobiti i novo pojačanje na poziciji lijevog beka, a stručni štab ne čelu sa Senidom Kulašom dogovorio je već dvije prijateljske utakmice.

Naime, Iskra će 12.02. na Koševu odigrati duel sa federalnim prvoligašem Bosna Semom, a 25.02. sa Slobodom iz Mrkonjić Grada. Taj susret igrat će se u Krupi, na terenu sa umjetnom travom. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti