Izvršni odbor: Revanš finala Kupa BiH u subotu, 17. maja

Donešena odluka na sjedinici Izvršnog odbora

Izvršni odbor: Revanš finala Kupa BiH u subotu, 17. maja

Na sjednici Izvršnog odbora N/FS BiH koja je održana danas u Sarajevu donešena je odluka da se revanš utakmica finala Kupa Bosne i Hercegovine ipak odigra u subotu, 17. maja, kako je i ranije planirano.

Po ranije utvrđenom kalendaru takmičenja planirano je da se utakmice finala Kupa Bosne i Hercegovine igraju sedmog i 17. maja 2014. godine, a najavljeno je moguće pomjeranje zbog okupljanja našeg nacionalnog tima pred odlazak na Svjetsko prvenstvo. 

Danas je na sjednici Izvršnog odbora N/FS BiH donešena odluka da se utakmica ipak ne pomjera, pa će se tako revanš susret finala Kupa Bosne i Hercegovine igrati u subotu 17. maja na stadionu Asim Ferhatović Hase. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.