Jagodić: Ne očekujem fudbalsku ljepoticu

Jagodić: Ne očekujem fudbalsku ljepoticu

E. Škorić

Nakon meča osmine finala Kupa, Sloboda i Široki sastaju se u 13. kolu Premijer lige BiH.

Sloboda je s 1:0 dobila utakmicu Kupa, a trener crveno-crnih Vlado Jagodić ne bi imao ništa protiv da se i sutra nešto slično ponovi.

“Znam da će tim Širokog nastupiti u izmjenjenom sastavu za razliku od Kup utakmice i mi smo na to spremni. Zbog vremenskih neprilika teren nije baš u najboljem stanju i zato će današnji trening biti odrađen na pomoćnom stadionu. U srijedu smo imali određeni pad u igri nakon čega je protivnik stvorio nekoliko izglednih prilika i to se ne smije ponoviti. Važna nam je podrška publike i navijača sa tribina i vjerujem da uz njih možemo do povoljnog rezultata”, rekao je Jagodić.

“Ne očekujem neku fudbalsku ljepoticu na Tušnju to moram kazati, važno je da pobijedimo i osvojimo tri boda bilo to rezultatom 5:4 ili 1:0, svejedno je”, dodao je Jagodić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti