Jagodić: Žrijeb nas je pomazio

Trener Borca o protivniku u Kupu BiH za SportSport.ba

Jagodić: Žrijeb nas je pomazio

D. Vejo

Velikan iz Platonove dobio je danas žrijebom održanim u hotelu "Park" u Vogošći, protivnika u šesnaestini finala Kupa BiH.

Svoja koplja, Banjalučani će ukrstiti s prošlogodišnjim šampionom Premijer lige BiH ekipom Zrinjskog. Iako crveno-plavi imaju jedan od najmlađih timova u Prvoj ligi Republike Srpske, šef stručnog štaba vjeruje u svoje izabranike.

"Dobili smo izuzetno dobrog protivnika u Kupu BiH. Mogu reći da nas je žrijeb pomazio. Borac broji oko 60% mladih igrača koji čine ovaj tim, a kojima se ja ne bojim davati šansu. To su fudbaleri starosne dobi 1994, 1995, 1996, 1997. godište i mlađi. Ovo je sjajna prilika za njih da se dokažu protiv šampiona BiH", rekao je za SportSport.ba trener Borca, Vlado Jagodić.

Susret ova dva tima zakazan je za 21.9. u Mostaru.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi