Jakupović dijeli pravdu na Grbavici, Živković na Pecari

Poznati termini revanš susreta

Jakupović dijeli pravdu na Grbavici, Živković na Pecari

S. Mlaćo

U srijedu se igraju revanš susreti četvrtfinala Kupa naše zemlje.

Na Piroti će snage odmjeriti NK Travnik i FK Sarajevo, a bordo tim brani prednost od 2:0.

Ovaj meč igra se sa početkom u 15 sati, a pravdu će dijeliti Zoran Soknić iz Istočnog Sarajeva, sa svojim pomoćnicima Bojanom Maksimovićem iz Modriče, te Damir Lazićem iz Brčkog. 

Na Grbavici također u 15 sati sastat će se Željezničar i Radnik iz Bijeljine. U prvom meču bilo je 2:2, te se očekuje veoma neizvjesna i kvalitetna utakmica u kojoj su Plavi blagi favoriti. Glavni sudija ovog meča je Edin Jakupović iz Bihaća, sa svojim pomoćnicima Radislavom Kačavendom iz Gradiške i Daliborom Hrstićem iz Ljubuškog. 

Mladost će na stadionu Asim Ferhatović-Hase braniti prednost od 6:3 iz prvog duela sa Bosna Semom. Tim Husrefa Musemića jednom nogom se već nalazi u narednom krugu, ali to će morati potvrditi i u srijedu. Pravdu na ovom meču će dijeliti glavni sudija Emir Spahalić iz Mostara, te Marko Perić iz Mostara i Arnel Novalić iz Doboj Istoka.

U posljednjem meču Široki Brijeg će ugostiti Zrinjski, a tim sa Pecare ima veliku prednost, s obzirom da je u prvom duelu slavio sa 2:0. Plemići se sigurno neće lako predati, a radi se i o hercegovačkom derbiju koji uvijek donosi dosta neizvjesnosti. Ulogu glavnog sudije u ovom meču će imtai Ilija Živković iz Orašja, sa svojim pomoćnicima Goranom Dujakom iz Odžaka i Moamerom Čauševićem iz Sarajeva. Pravdu na ovom meču će dijeliti šest sudija. 

Meč na Pecari počinje u 17 sati. 

Revanš susreti četvrfinala Kupa BiH:

Stadion Pirota, 15:00: NK Travnik - FK Sarajevo (0:2)

Stadion Grbavica, 15:00: FK Željezničar - FK Radnik (2:2)

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Stadion Asim Ferhatović-Hase, 15:00: FK Bosna Sema - FK Mladost DK. (3:6)

Stadion Pecara, 17:00: NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski (2:0)

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi